Roof Garden, Bar & Restaurant

Eliman og hans stab gjør alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Man får en hjemmefølelse etter dag 1.Vi var så heldig å få 1 roms med stor terrasse i front av hotellet. Utsikt over nabolaget og bare det var en fryd.Engelsk skole rett over gata så hver dag kom det hundrevis av barn etter veien i sine flotte skoleuniformer.

Gambiske kvinner gikk forbi med sine vakre kreasjoner og kurver på hodet og geitene sprang stadig vekk forbi. Leiligheten var stor og dusjen var god.. endel småting som bare blir litt morsomt De glemte å legge to nye hånklær istedenfor 1,når de hadde vasket hadde de glemt å sette nytt toalettpapir,strømmen gikk 2-3 ganger om dagen…men det gjør det overalt.

Dører knirket og vifta kunne vært smurt.Lytt imellom veggene så man våknet av at hanen galte på morgenen. Oppe på takterrassen serveres det frokost hver dag og det kan ta sin tid. Men alt dette fant vi bare sjarmerende.

>De som jobber der er jo bare så skjønn:-)Vi brukte ikke bassengområdet -der lyver bildene for bassenget var skittent,det fantes ikke solstoler og bakhagen var overgrodd med palmer.Vi tok taxi til stranda hver dag.

Lørdagskvelden inviterte vi våre 7 norske nye venner og hadde middag på takterrassen- da hadde vi byttet til penthousen rett over gangen som har den samme frontterrassen -Wow! 200kvm.

Anbefaler virkelig å booke 4 roms. Alt i alt hadde vi et fantastisk opphold og anbefaler virkelig hotellet som ligger herskapelig i rolige omgivelser litt unna de verste turistområdene.God tur:)